ש.י לזר - הנדסת מזון וביולוגיה כימית
מהנדסת מזון – מומחית ביצירת פתרונות חכמים וחדשניים בתעשיית המזוןשמי שיר אני מהנדסת מזון עם ניסיון של מעל 10 שנים בפיתוח, בקרה וחדשנות בתעשיית המזון הישראלית.את התואר שלי בהנדסת מזון סיימתי בהצטיינות יתרה בטכניון בחיפה, שם התאהבתי בשילוב שבין מדע, טעם ויצירתיות.במהלך הקריירה שלי עבדתי עם מגוון חברות מובילות – מפיתוח מוצרים חדשים ופורצי דרך, דרך שיפור קווי ייצור וייעול תהליכים, ועד הבטחת איכות ובקרת מזון ברמות הגבוהות ביותר.אני מאמינה שהמזון שאנחנו אוכלים הוא הרבה מעבר למוצר – הוא מדע, רגש ואחריות.